Tretie a štvrté kolo ligy 2012

Slovenska paintballova liga Presov

Druhá polovica paintballovej sezóny sa odohrala v mestách Sereď a Prešov. Na oboch turnajoch sa zúčastnilo množstvo tímov, čo prispelo ku kvalite oboch turnajov.

 

Tretie kolo Slovenskej paintballovej ligy sa odohralo opäť v Seredi neďaleko miestneho kúpaliska.Dá sa povedať, že na tomto kole bol nával tímov, keďže sa ho zúčastnilo až 14 tímov a to 7 v každej kategórii. Zápasov bolo teda neúrekom a tímy si mohli poriadne zastrieľať. Ihrisko bolo postavené veľmi zaujímavo a ponúkalo skvelé hracie možnosti.Jediné čo by sme mohli vytknúť, bola horúčava. Tá snáď mučila všetkých, keďže teploty presahovali 36°C.

 

Na turnajoch v Seredi bola skvelá nielen atmosféra, ale aj odovzdávanie cien. Každý si odnáša nejakú drobnosť. Veľká chvála chalanom z tímu Dominators za ich angažovanosť v tomto smere.

 

Posledné štvrté kolo sezóny 2012 Slovenskej paintballovej ligy sa odohralo v Prešove. Ihrisko bolo výborné a snáď každý si našiel dobrú pozíciu na postup. Vítanou bola aj návšteva televízie Markíza, ktorá pripravila s podujatia reportáž do hlavných televíznych správ. Odkaz na reportáž nájdete tu. Turnaj sa odohral pomerne v rýchlom tempe a všetko išlo bez najmenších problémov. Nebolo treba ani vyhlasovať jednotlivé tímy. Všetci boli veľmi disciplinovaní a všade vládla pohoda.

 

Odovzdávanie ciel sa zúčastnil aj primátor Prešova, pán Pavel Hagyari. Domáci tím, teda chalani z tímu Monsters si pripravili originálne ceny v podobe bronzového, strieborného a zlatého paintballového značkovača. Skvelý nápad.

 

Výsledky nájdete spolu s priebežnými výsledkami Slovensjek paintballovej ligy 2012 na stránkach www.paintball.sk

 

Peknou tradíciou sa stala záverečná spoločná fotografia.

Fotky z oboch podujatí nájdete na našich stránkach na Facebooku, alebo na doleuvedených linkách.

3. kolo Slovenskej paintballovej ligy Sereď

4. kolo Slovenskej paintballovej ligy Prešov a tu

 

 

V skratke išlo o skvelé turnaje so super hráčmi, rozhodcami a skvelou atmosférou.

Nevieme sa dočkať pokračovania.

 

Leave a Reply